Peize thermografie

Thermografie Peize

Thermografie Peize

Bij dit woonhuis in Peize deed Energiekeurplus door middel van thermografie en endoscopie onderzoek naar de kwaliteit van de isolatie die in het verleden is aangebracht. Op verschillende plaatsen waren er koudebruggen te vinden en was de isolatie spouwmuurisolatie onvoldoende of zelfs volledig afwezig.

Hoge stookkosten of comfortklachten?

In dit huis in Peize speelden comfortklachten en was sprake van een hoog energieverbruik. Door plaatselijk na te isoleren en het verhelpen van de koudebruggen kunnen de maandlasten worden verlaagd en zal het comfort in huis aanzienlijk toenemen.

Heb je ook last van een hoge energierekeing? Of van tocht, een koude trek of schimmels in huis? Vraag dan een thermografie inspectie aan bij Energiekeurplus en ontdek precies waar de oorzaak van deze problemen ligt.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 12 april 2017 Energielabel Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.