Thermografie Erasmusheem Haren

thermografie woonzorgcentrum Erasmusheem in Haren.Thermografie inspectie Erasmusheem Haren

Energiekeurplus voerde een thermografie inspectie uit bij het hoofdgebouw van het voormalige woonzorgcentrum Erasmusheem in Haren. Het thermografisch onderzoek maakt deel uit van een bredere duurszaamheidsstudie in opdracht van Woonzorg Nederland. Het doel van het onderzoek is de mogelijkheden ter verbetering van de energieprestatie van het gebouw bij een renovatie in kaart te brengen.

Erasmusheem Haren

Het voormalige hoofdgebouw van het woonzorgcentrum ligt aan de rand van het natuurpark Sassenhein. Het gebouw, dat werd gebouwd in 1981 wordt momenteel verhuurd aan Carex die er tijdelijk jongeren onderbrengt. Zij betalen een lage huur, als tegenprestatie onderhouden zij ondermeer het gemeenschappelijk groen in de omgeving.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 12 april 2017 Energielabel Drenthe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.