Beilen thermografie

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in Beilen

Thermografie Beilen

Thermografie is de beste manier om warmteverlies door kieren en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt in met gebruik van thermografie luchtlekken en koudebruggen duidelijk zichtbaar in beeld. Een warmtebeeldfoto maakt warmteverschillen zichtbaar, Waardoor onzichtbare problemen in één oogopslag duidelijk worden.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Beilen. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat de kosten van energie in Beilen de afgelopen jaren enorm zijn toegenomen kan een thermografie inspectie zich al snel terug verdienen!

Energiekeurplus is specialist thermografie in Beilen

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf (level 2) en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen en – platte daken in Beilen. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen. Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreidde netwerk vaak ook helpen bij het oplossen problemen.

Thermografie inspectie

Wil je precies weten waar kostbare warmte verloren gaat en waar de oorzaak voor comfortklachten te vinden is? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie! Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Datum 12 april 2017 Energielabel Drenthe