Thermografie Appingedam

Eergiekeurplus is specialist in thermografie in AppingedamThermografie Appingedam

Een thermografie inspectie is de beste manier om warmteverlies en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen. Energiekeurplus brengt luchtlekken en koudebruggen met gebruik van thermografie in een heldere rapportage in beeld. Een warmtebeeld laat warmteverschillen zien aan het oppervlak van de gebouwschil zien. Zo worden warmteverlies en onzichtbare problemen in één oogopslag zichtbaar.

Thermografie helpt kosten voorkomen

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van warmteverlies bij woningen, kantoren en bedrijven in Appingedam. Een thermografische inspectie van Energiekeurplus geeft inzicht in de maatregelen die nodig zijn om de kosten van energieverbruik te verlagen. Omdat ook in Appingedam de kosten van energie al decennia lang zijn gestegen kan een thermografie inspectie zich snel al weer terug verdienen.

Energiekeurplus is specialist thermografie in Appingedam

Energiekeurplus heeft een uitstekend opgeleide thermograaf (level 2) en is in bezit van een geavanceerde warmtebeeld camera. Wij doen hiermee onderzoek naar onder meer warmteverlies, isolatieproblemen, schimmelvorming, lekken in vloerverwarmingen in Appingedam. In een helder thermografie rapport doen wij verslag van de aangetroffen problemen.

Bovendien kan Energiekeurplus door haar ervaring en uitgebreide netwerk vaak ook helpen bij het oplossen van eventuele aangetroffen problemen. Dus wil je precies weten waar bij jou kostbare warmte verloren gaat? Neem dan contact op met Energiekeurplus voor een thermografische inspectie!

Energiekeurplus

Energiekeurplus is een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt.
Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren, aannemers en overheden. Energiekeurplus is specialist in energiebesparing, energielabel, thermografie & Blowerdoor. Ons werkgebied bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 12 april 2017 Energielabel Drenthe