Woning

Energieadvies voor een woning in DrentheEnergieadvies woning

In een energieadvies geeft Energielabel Drenthe duidelijke mogelijkheden om je energieverbruik en je maandlasten te verlagen. Vaak met wel 30 tot 70%! De kosten van energie voor eigenaren van een woning zijn jarenlang gestegen met wel 8% per jaar en maken hierdoor een steeds groter deel uit van de maandlasten. Vandaar dat energiebesparing steeds belangrijker wordt! 

Energieadvies woning

Een advies van Energielabel Drenthe laat precies zien welke energiebesparende maatregelen bij jou thuis het meest rendabel zijn.  Het bevat een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen en een energielabel. Verder geeft het de kosten en terugverdientijden van deze energiebesparende maatregelen weer. Het is dan ook een uitstekend uitgangspunt voor een stappenplan voor energiebesparing in huis. De meest rendabele maatregelen kun je het eerst laten uitvoeren en de wat minder effectieve maatregelen komen een jaartje later aan bod.

 

Energiebesparing begint met energieadvies

Energielabel Drenthe is onderdeel van Energiekeurplus, specialist in energiebesparing, energielabel en bouwkundige thermografie. Wij kunnen helpen bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring op het gebied van energiebesparing kunnen zorgen voor scherpe offertes voor onder meer isolatie en zonnepanelen van betrouwbaren partnerbedrijven. Bovendien is Energiekeurplus op de hoogte van subsidies voor energiebesparing. Dus energie besparen in Groningen, Friesland of Drenthe begint bij Energelabel Drenthe!

De kosten van een energiebesparingsadvies voor een woning zijn vanaf €250. Wanneer er geen kopieën van tekeningen beschikbaar zijn brengen wij €15 in rekening. De kosten voor een spoedopdracht zijn €25.

Ja, ik wil graag een energieadvies aanvragen!

Tekeningen niet beschikbaar

Datum 15 januari 2017 nijmbeheerder