Energieadvies

Energielabel Drenthe is de specialist in energieadviesEnergieadvies geeft grip op energie

De kosten van energie voor bedrijven, scholen, zorgcentra, sporthallen, zwembaden en van woningeigenaren zijn decennia lang sterk gestegen. Gemiddeld met maar liefst 8%, zij maken daardoor een steeds groter deel uit van de totale kosten. Vandaar dat een deskundig energieadvies steeds belangrijker is geworden! 

Energiebesparing

In een energieadvies geeft Energielabel Drenthe diverse mogelijkheden om de kosten van het energieverbruik te verlagen. Uit onze ervaring blijkt dat een energiebesparing van 30 tot wel 70 procent vaak haalbaar is, waardoor de kosten van een advies zich al snel terug verdienen.

Energieadvies bedrijf

Energielabel Drenthe toont precies welke energiebesparende maatregelen in uw gebouw het meest rendabel zijn. Ons advies over energiebesparing bevat een verplicht energielabel en een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen. Verder geeft een energieadvies de kosten en terugverdientijden van de geadviseerde maatregelen weer.

De overheid stimuleert bedrijven die willen investeren in energiebesparing of duurzame energie met een interessante belastingaftrek regeling, de EIA. De kosten van een advies van Energielabel Drenthe vallen onder de EIA en kunnen van de fiscale winst worden afgetrokken.

Energieadvies woning

Een advies van Energielabel Drenthe laat zien welke energiebesparende maatregelen bij jou thuis het meest rendabel zijn. Het bevat een energielabel en een aantal pakketten met energiebesparende maatregelen. Verder geeft het advies de kosten en terugverdientijden van deze energiebesparende maatregelen weer. Een energieadvies is dan ook zeer geschikt als uitgangspunt voor een stappenplan voor energiebesparing. De meest rendabele maatregelen komen het eerst aan bod en de wat minder effectieve maatregelen volgen een jaartje later.

Gecertificeringen

Energielabel Drenthe is gecertificeerd energieadviseur, en ITC Level 3 gecertificeerd thermografie expert. Wij voorzien een woning, bedrijf, kantoor of zorgcentrum van een energielabel of een energieadvies. Het is ons doel om onze klanten te een helder advies met uitvoerbare energiebesparende maatregelen geven.

Energielabel Drenthe

Energielabel Drenthe is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk energieadviesbureau voor de particuliere- en professionele markt. Wij zijn expert in energiebesparing en thermografie en blowerdoortest. We zijn de partner van woningeigenaren, bedrijven, instellingen en overheden in Groningen, Friesland en Drenthe.

De kosten van een energiebesparingsadvies voor een woning zijn €250 inclusief Btw en voorrijkosten. Wanneer er geen kopieën van tekeningen beschikbaar zijn brengen wij €15 in rekening. Voor een energieadvies voor een utiliteitsgebouw geven wij graag een offerte op maat!

Ja, ik wil graag een energiebesparingsadvies aanvragen!

    Tekeningen niet beschikbaar

    Datum 28 september 2020 Energielabel Drenthe