Dubbelglas

Dubbelglas in Groningen regel je voordelig via Energiekeurplus

Energiebesparing met dubbelglas

Enkel glas is een ernstig warmtelek, vervang het zo snel mogelijk door dubbelglas! Het plaatsen van dubbelglas heeft veel voordelen:  isolatieglas maakt je huis comfortabeler én het zorgt voor een betere geluidsisolatie. Verder is het beter inbraakwerend dan enkel glas. Bovendien gaat er veel minder warmte door verloren. Hierdoor kun je flink besparen op je maandelijkse energielasten.

Soorten isolatieglas

Er bestaan in grote lijnen drie soorten isolatieglas; gewoon dubbelglas, met een lucht gevulde spouw, HR+ glas, met een coating op het glas en HR++ glas, met een isolerende gas-gevulde spouw én een coating op het glas. Isolatieglas kan ook in kleur en gefigureerd worden geleverd, zelfs glas-in-lood kan tegewoordig in HR++ glas worden verwerkt.

Energiebesparing met dubbelglas

Met extra isolerend HR++ glas kun je honderden euro’s per jaar besparen op je maandelijkse energierekening. Er kan er na het plaatsen van isolatieglas geen condensatie meer in huis plaats vinden en koudeval en koude trek in huis zijn verleden tijd. Door het plaatsen van isolatieglas verhoog je je wooncomfort en je bent ook gelijk af van het dagelijks drogen en schoonmaken van je ramen.

Vergeet het glas op de verdieping niet

Laat ook boven en in de bijkeuken dubbelglas aanbrengen! Zelfs wanneer je hier niet, of nauwelijks verwarmt. Omdat de warmte ook hier indirect toch naar buiten verdwijnt kun je er door het aanbrengen van isolatieglas veel energie besparen.

Specialist in dubbelglas

Voor het aanbrengen van isolatieglas werkt Energiekeurplus samen met een bedrijf met jarenlange ervaring in het plaatsen van isolatieglas. Hun motto is vakmanschap, klantgerichtheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is de specialist in energiebesparing, energielabel, energieadvies, thermografie, zonnepanelen en isolatieadvies. Wij werken op afspraak in Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 12 april 2017 Energielabel Drenthe