Diensten

Diensten van Energielabel Drenthe

Diensten

Energielabel Drenthe is gecertificeerd energieadviseur en specialist in energiebesparing. Wij voorzien een woning of bedrijf van een officieel energielabel, een energieadvies of een inspectie met gebruik van thermografie. Verder maakt Energiekeurplus gebruik van een blowerdoor voor de luchtdichtheidstest van gebouwen.

Thermografie

Bij thermografie maakt Energielabel Drenthe gebruik van een warmtebeeldcamera met een hoge resolutie. Deze camera kan warmte te meten en om te zetten in beeld. Een groot voordeel van thermografie is dat onzichtbare problemen snel en zonder breekwerk duidelijk worden gemaakt. Zo is met thermografie precies te zien waar in een woning warmte verloren gaat, waar zich lekkages bevinden of waar schimmelgroei kan ontstaan.

Blowerdoor

Wij voeren een luchtdichtheidsmeting uit met een zogenaamde blowerdoor. Een blowerdoor is een grote ventilator die in een deuropening wordt geplaatst. Tijdens een luchtdichtheidstest meet de blowerdoor zeer nauwkeurig het verlies door luchtlekken in de gebouwschil. Omdat het warmteverlies van een gebouw voor een belangrijk deel door de luchtdichtheid van de gebouwschil wordt bepaald kan een luchtdichtheidstest met een blowerdoor een grote bijdrage aan energiebesparing leveren. Lees meer over een blowerdoortest.

Energielabel

Ben je woning- of gebouw eigenaar, verhuurder, of lid van een VVE? Energielabel Drenthe voorziet een appartement, woning, winkel, kantoor of een bedrijfsgebouw snel, vakkundig en tegen een aantrekkelijke prijs van een verplicht energielabel.

Energieadvies

Ook maakt Energielabel Drenthe een uitgebreid energieadvies voor woningen, appartementen en utiliteitsgebouwen. Na uitvoering van de maatregelen uit een energieadvies van Energielabel Drenthe valt er vaak 30 tot wel 70 procent op de energiekosten te besparen!

Energielabel Drenthe

Energielabel Drenthe is onderdeel van Energiekeurplus, een onafhankelijk adviesbureau voor de particuliere- en zakelijke markt. Wij zijn de partner van woning- en gebouweigenaren in energiebesparing, lekdetectie, blowerdoortest & thermografie. Energielabel Drenthe biedt haar diensten aan in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Datum 28 september 2020 nijmbeheerder